Miami borgmester ‚åben‘ for at udforske tildeling af 1% af byens reserver til Bitcoin

Borgmesteren i Miami, Francis Suarez, har afsløret, at han er åben for at udforske tildeling af 1% af byens finansreserver til bitcoin. Suarez har udforsket kryptovalutaen de sidste par uger.

Borgmesteren i byen Miami, Florida afslørede, at han er åben for at tildele en del af byens finansreserver til Crypto Cash, der svarer på et tweet fra Anthony Pompliano (også kaldet „Pomp“), medstifter og partner hos Morgan Creek Digital Assets, der opfordrer til Bevægelsen.

Tildelingen ifølge de tilgængelige data ville være betydeligt mindre end de investeringer, som flere virksomheder har foretaget i bitcoin sidste år

MicroStrategy har for eksempel købt mere end 1 milliard dollars BTC, mens Miamis tildeling kan være på omkring 18 millioner dollars.

For nogle i kryptosamfundet er flytningen dog en del af en bredere omfavnelse af flagskibskryptovalutaen. En anden bruger bad borgmester Francis Suarez om at lade borgerne betale for bytjenester i flagskibet cryptocurrency ”som en start”. Som svar sagde Suarez, at byen ”helt sikkert” vil arbejde på det i år.

Som svar pegede andre brugere på den valgte senator Cynthia Lummis, der har lovet at øge BTC’s profil i Kongressen, når hun tiltræder sit embede

Under en podcast sagde Wyoming Republication, at hun mener, at bitcoin er en stor værdi af værdi, der kan hjælpe med at tackle den amerikanske statsgæld, hvilket siges at være en af ​​hendes største bekymringer.

For senator-valgt bitcoin er en bedre butik af værdi end papirpenge, fordi der er en begrænset forsyning af BTC, der kan være i omløb: 21 millioner mønter. Inflation, sagde hun, „er bagt ind i Federal Reserve’s plan for den amerikanske dollar“, til det punkt, at folk, der lever af deres opsparing i pension, ser deres købekraft blive udhulet af inflationen.

Bitcoins vedtagelse synes som sådan ikke kun at være blandt virksomheder, men også offentlige embedsmænd. Efterspørgslen efter kryptovalutaen er steget i løbet af de sidste par måneder, hvilket hjælper prisen til at overstige $ 30.000 for første gang.